loader

Billederne på siden er fra tilsvarende byggeri.

Gården

Det indre gårdrum er fællesopholdsareal for bebyggelsens 131 lejligheder.

Gårdrummet etableres med kuperede græs- og opholdsarealer, hvor der opstilles borde og bænke. Der etableres 2 cykelpladser pr. lejlighed. Cyklerne placeres i et cykelskur med cykelstativer i 2 etager. Yderligere bliver der foran hver trappeopgang etableret 10 almindelige cykel p-pladser. Postkasseanlæggene placeres i de 2 porte og affaldscontainerne etableres ved siden af de 2 hovedindgange.

Der dannes en siddetrappe med rampe i lyse elementer foran Ceresbyen 11. Langs stierne opstilles belysning i pullerter.

Til alle boliger etableres der p-pladser efter Aarhus Kommunes P-plads norm. P-pladserne etableres på anden matrikel og kan lejes på almindelige markedsvilkår hos Q-park.


Kælderen

Der bliver adgang til kælderen dels fra gården og dels fra 2 af trappeopgangene.

I kælderen, der er malet i lyse farver og godt oplyst, etableres der 1 pulterrum pr. lejlighed. Pulterrummet etableres som et tremmerum på ca. 2 m2. Låsesystem til pulterrum tilpasses lejligheds- og postkassenøglen.

Interiør

Samtlige materialer er valgt ud fra kravet om lang levetid og mindst mulige vedligeholdelse. Der er installeret decentral ventilation, med et anlæg pr. bolig samt dørtelefon. De indvendige vægge og lofter er malet i lyse farver. Gulvene i lejlighederne er udført i lakeret lamelparket.

Varmeforsyningen er fjernvarme, hvor opvarmningen af badeværelset foregår via gulvvarme og de øvrige rum opvarmes via radiator.

Inventar i køkken, toilet og garderobe er holdt i sort/hvide minimalistiske elementer af høj kvalitet.

I køkkenet er skabslågerne hvidmalede, matte og uden greb med push out. Bordpladen, der er ”svævende” er kompaktlaminat med sort kerne og underlimet vask.

Der medfølger opvaskemaskine, indbygningsovn, keramisk kogeplade samt køle-/fryseskab. I badeværelset er der ensfarvede skridsikre klinker på 100 x 100 mm. Toilettet er væghængt. I brusenichen er etableret 10 mm hærdede glasvægge fra gulv til loft. Skabslågerne er sorte, uden greb, og med push out. Der er installeret vaskemaskine og kondenstørretumbler.